Spoznajte Klub aktivnih Gorenjske

Spoznajte Klub aktivnih Gorenjske

Tekme v nadaljevanju prvenstva bodo drugačne in posebne. Ne samo zaradi okrepljenega moštva, pač pa tudi zaradi številnih novosti, ki bodo na voljo obiskovalcem nogometnih tekem na kranjskem stadionu. Prva novost je Klub aktivnih Gorenjske, ki bo članom ponujal številne ugodnosti.

Med drugim boste lahko v trgovini Triglav Kranj na Glavnem trgu v Kranju prejeli takojšnji pet odstotni popust na celoten nakup, pri tem pa še prejeli tri odstotke dobroimetja, ki ga boste lahko porabili že pri naslednjem nakupu. A ugodnosti se tu ne končajo.

Dostava odslej kar na tribuno
Obiskovalci tekem Triglava bodo med prvimi v tem delu Evrope, ki bodo lahko svojo najljubšo pijačo, prigrizek ali navijaški artikel naročili kar med tekmo z dostavo do sedeža. Tako jim ne bo potrebno čakati na premor ter stati v vrsti za naročilo. Tudi pri tej storitvi bodo člani kluba prejeli tri odstotke dobroimetja, ki ga bodo lahko porabili že pri naslednjem naročilu. Naročilo je popolnoma enostavno. Vsak sedež na tribuni je opremljen z edinstveno QR kodo ko jo skenirate, vas ta vodi do naročila prek mobilnega telefona.

Spletna trgovina
Članstvo v klubu bo omogočalo tudi cenejše nakupovanje športnih oblačil, oblačil za prosti čas ter drugih dodatkov za šport in rekreacijo, tudi preko spletne trgovine Triglav Kranj. Trgovina na naslovu www.triglavkranj.si ponuja članom kluba pet odstotni takojšnji popust na celoten nakup ter tri odstotke dobroimetja na račun. Tudi slednjega lahko porabite že pri naslednjem nakupu ali počakate, saj je veljavnost dobroimetja omejena na leto dni od nakupa.

Cenejše so tudi vstopnice
Da se članstvo v klubu res splača, dokazuje tudi podatek, da bo le članom na voljo cenejša vstopnica za domače tekme Triglava. Tudi te bodo znižane za pet odstotkov z dodatnim tri odsotnim dobroimetjem na račun. Cenejši nakup vstopnic s klubskim popustom bo možen tako v predprodaji kot tudi na dan tekme.

Članstvo v klubu je brezplačno
Iz Nogometnega kluba Triglav Kranj, ki upravlja s Klubom aktivnih Gorenjske, sporočajo, da je članstvo v klubu brezplačno in brez kakršnih koli obveznosti. Pogoj za članstvo je zgolj izpolnjena prijavnica, ki jo prejmete na vseh domačih tekmah ter v prodajalni Triglav Kranj na Glavnem trgu v kranjskem mestnem središču. Po oddani prijavnici boste prejeli kartico, ki bo že omogočala takojšnje koriščenje ugodnosti.

Včlanite se preko spletnega obrazca.