Dan nogometa 2022


Dan nogometa bo letos nekaj posebnega. Ne samo zato, ker je deseti po vrsti. Zapomni si datum sobota, 21.5. in beri dalje.

Si si kdaj zamislil, kako bi bilo igrati nogometni biljard ali košarko? Si kdaj pomislil, kako težko je zadeti tarčo z žogo ali preigravati žogo po T poligonu? Kako trenirajo najuspešnejši?

V soboto, 21. maja, imaš to edinstveno priložnost. V spremstvu naših trenerjev se preizkusi v mnogih nogometnih animacijah in preveri, iz kakšnega testa si.

Poleg odlične zabave ob animacijah bo za vzdušje skrbel Gino band. Da bodo udarci močni in natančni, pa smo v sodelovanju z Barillo pripravili pašta party, čaka pa te tudi bogata gostinska ponudba.

Dan nogometa se začenja že ob 12 uri, ob 18 uri pa skupaj združimo glasove in gremo navijat za naše Orle na zadnji članski tekmi rednega dela, ko na stadion prihaja Ilirija.

Image
Tvoja vstopnica na dan nogometa je majica BORDO ENERGIJA. Z njo pa imaš prost vstop na člansko tekmo in prehrano. Otroci, ki tekmujejo imajo brezplačne tudi vse nogometne animacije.

Spored prireditve

12.00

Otvoritev Dneva nogometa, športnih animacij in zabavnega in gostinskega programa

12.00

Nogometne tekme ROŽLETOV in nogometne animacije

13.00

Nogometne tekme U14, U13 in U12 in nogometne animacije

14.00

Nogometne tekme  U10 in U11 in nogometne animacije

18.00

ČLANSKA TEKMA TRIGLAV KRANJ : ILIRIJA
Image